[ad_1]
نخستین رویداد فرصتهای نوآوری و فناوری کرمان موتور در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. طی این مراسم تفاهمنامه همکاری میان کرمان موتور و پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت به امضا رسید. طبق سند چشم انداز توسعه برند کی ام سی، این شرکت تا پایان سال ۱۴۰۵ بزرگترین خودروساز خاورمیانه خواهد شد.
به گزارش پدال، رویداد فرصتهای نوآوری و فناوری کرمان موتور با هدف اتصال دانشگاه و صنعت جهت احداث مرکز تحقیق و توسعه خودرو (تکنوسنتر) کرمان موتور در مرکز همایشهای دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. در این مراسم میهمانانی از کشورهای چین و ایتالیا نیز حضور داشتند.
در ابتدای این مراسم نماینده ریاست دانشگاه علم و صنعت در سخنانی با اشاره به پروژه “پیکان بدون تالبوت” به عنوان آغاز تاریخچه خودکفایی صنعت خودرو در دهه شصت و هفتاد بیان داشت: حلقه مفقوده صنعت خودروی ایران بی توجهی به فرهنگ تولید و عدم مطالعه جدی بر روی فناوری تولید انبوه است. وی با مقایسه طرحهای نمونه آزمایشگاهی و بحث تولید انبوه فاصله این دو را معنادار توصیف و نقاط ضعف عملکرد صنعت و دانشگاه را در بحث دانش تولید انبوه برشمرد.
در ادامه این مراسم عبدالله توکلی لاهیجی سرپرست دفتر صنایع خودروی نیرو محرکه وزارت صمت در سخنانی گزارش عملکرد وزارتخانه متبوع خود را طی دو سال گذشته بیان کرد. توکلی با یادآوری بحران تولیدات ناقص خودروسازان در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ توقف این مسیر غلط را نخستین هدف دولت سیزدهم برشمرد. مدیر پروژه طرح تحول صنعت خودرو قدم بعدی وزارت صمت را در ایجاد پایداری تولید اعلام کرد و افزود: مرحله دوم اصلاح صنعت خودرو به مراتب مهمتر و مشکلتر از مرحله اول ساماندهی است و برای تثبیت تیراژ تولید در سالهای آتی و جلوگیری از نوسان احتمالی میبایست به ایجاد ساختار منسجم در حوزه مدیریت زنجیره تأمین و استفاده از بنسازههای مشترک روی بیاوریم.
سخنران بعدی مراسم ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت بود؛ سید مجید اسماعیل زاده به شرح فعالیت سازمان متبوع خود پرداخت. وی در توضیحاتی ساز و کار تعامل دانشگاه علم و صنعت با صنایع مختلف را بروز توصیف کرد و از عزم جدی دانشگاه در همکاری با شرکت کرمان موتور جهت احداث نخستین مرکز تحقیق و توسعه خودرویی بخش خصوصی خبر داد.
از سوی شرکت کرمان موتور نیز مهندس بهرامی مدیرعامل شرکت طراحی و مهندسی قطعات کرمان موتور (کادک) به ایراد سخنرانی پرداخت. وی عارضه فعلی صنعت خودرو را نبود تکنوسنتر در بخش قطعه سازی دانست و با مضر دانستن قیمت گذاری دستوری برای قطعه سازان، عقب ماندگی فنی و تولید خودروهای بی کیفیت و قدیمی را عارضه این سیاست برشمرد.
در پایان بخش اول مراسم سند تفاهم همکاری دانشگاه علم و صنعت و شرکت خودروسازی کرمان موتور برای احداث مرکز تحقیق و توسعه خودروی کرمان موتور به امضای مدیرعامل این شرکت و ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه رسید.
در ادامه رویداد فناوری کرمان موتور، پنلهای تخصصی مرتبط با طراحی استایل خودرو و پلتفرم بومی کرمان موتور (PS1)، فناوری خودروهای هوشمند و برقی و همچنین نیازهای فناورانه کرمان موتور در حوزه مواد و شبیه سازی خودرو برگزار شد که گزارش آن در پستهای آتی منتشر میشود.
[ad_2]
منبع www.pedal.ir